RAZ Rally 2019

Locatie: Apeldoorn e.o.

Serviceclub: Rotary Apeldoorn Zuid

Contactpersoon: Raymond Kleine Schaars

Goede doel: Codeclub Apeldoorn

Het rijden...
Deze jaarlijkse Rally wordt zaterdag 25 mei voor de 6e keer gereden met klassieke - en bijzondere auto’s, cabrio’s en moderne sportwagens, ongeacht het bouwjaar. De start en finish is bij het A-Ford museum te Beekbergen. De route gaat over mooie en rustige wegen door midden en oost Gelderland en is ca. 140 km lang.

Rally ervaring is niet nodig om deel te nemen, maar waarschijnlijk wel om te winnen. Voorafgaand aan de rally bestaat de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de gehanteerde navigatiemethodiek.

Het inschrijfgeld bedraagt € 195,- per equipe. Voor dit bedrag krijgt u een volledig verzorgde rallydag met koffie/thee-ontvangst, lunch en na de finish een heerlijke maaltijd. Per equipe ontvangt u een rallyboek en een rallyschild voor op de auto én ondersteund u de Code Club te Apeldoorn.

www.razrally.nl/inschrijven/

Voor...

De Code Club is een initiatief om kinderen tussen 8 en 12 jaar een programma aan te bieden waarin ze leren om software te coderen. Kinderen leren te programmeren zodat ze zelf banners, websites, games etc. kunnen maken. Hierdoor doen ze vaardigheden op, die hun probleemoplossend vermogen verbetert en worden ze voorbereid op de digitale wereld van de toekomst. Dit initiatief is in de UK al met succes ingevoerd en meer dan 60.000 kinderen hebben daar deelgenomen aan de Code Club.

Dit particuliere initiatief, vanuit Apeldoornse Rotaryclubs en Rotaract, wordt gesteund door de drie onderwijskoepels – Veluwse Onderwijsgroep, PCBO en Leerplein055, de Gemeente Apeldoorn en verschillende bedrijven.

Samen zorgen zij voor de opstart van dit grootse project met als doel om 2.000 Apeldoornse kinderen van 70 basisscholen kennis te laten maken met coderen.

www.gewooninapeldoorn.nl/coderenin-apeldoorn/

SPONSORING

U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan de rally. Voor € 500,- krijgt u een startbewijs voor één equipe à twee personen, een pagina grote advertentie in ons A4 Rallyboek en vermelden wij uw logo op de rally bordjes, de Website en de Facebookpagina van de RAZ-Rally.

De RAZ-Rally 2019 Beekbergen Rijden voor de Code Club Apeldoorn!

Georganiseerd door Rotary Apeldoorn-Zuid
Zaterdag 25 mei 2019