Pnksterrally

Locatie: Apeldoorn e.o.

Serviceclub: Lions de Colonade

Contactpersoon: Ad van Walchren
06-43440262

Goede doel: 

Aankondiging    1e Pinksterdag


wordt hij weer gereden; de 6e Lions Pinksterrally.
De meest laagdrempelige, leuke en gezelligste toertocht van Apeldoorn. Traditioneel wordt de rally afgesloten met een fantastische BBQ en een spannende loterij. De opbrengst van rally en loterij gaan naar goede doelen.

Wij zijn er trots op dat we dit jaar rijden voor 2 Apeldoornse goede doelen:
Stichting ‘kLEEF! heeft als doelstelling mensen met kanker en hun naasten te ondersteunen bij het optimaal houden met hun kwaliteit van leven. (www.stichtingkleef.nl)
Hospice Apeldoorn is een ‘bijna-thuis-huis’. De 70 vrijwilligers richten hun zorg op mensen in de laatste periode van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, bieden zij een alternatief. Een plek die zo veel mogelijk lijkt op de thuissituatie. (www.hospiceapeldoorn.nl)

De Pinksterrally is voor iedereen die het leuk vindt om een toerrit te rijden, je hoeft geen speciale “oude” auto of rallykennis te hebben. Je rijdt langs uiterwaarden, weides en natuurgebieden en zult genieten van de mooie plekjes in de omgeving van Apeldoorn! Voor de fanatiekelingen onder ons zullen er weer voldoende uitdagingen en puzzels worden opgenomen.
Noteer bovenstaande datum vast in je agenda.
Je kunt je nu inschrijven op https://apeldoorndecolonnade.lions.nl/pinksterrally-2019

De Inschrijfgeld is slechts €48,50 per persoon. Dit is inclusief rallyboek, lunch èn als klap op de vuurpijl een spetterende BBQ op het mooie terras van SOAP.
We gaan er dit jaar weer een schitterende dag van te maken. Wij hebben er zin! Heb je nog vragen: lionspinksterrally@gmail.com
De traditionele afsluitende BBQ wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Stadsstrand SOAP op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg in Apeldoorn (www.soap-apeldoorn.nl)

De start is in twee delen en vind plaats om ongeveer 10.30 uur na eerst de inschrijving en een lekker kopje koffie met gebak.
Lunch is verzorgd en gratis alsmede de BBQ. Zowel vertrek als aankomst vindt plaats bij SOAP APELDOORN, VLIJTSEWEG 100